Continentie verpleegkundige 2018


Op vrijdag 16 november 2018 woonden ruim 150 Nederlandse continentieverpleegkundigen het Nationaal Wellspect Symposium in Scheveningen bij. Dit symposium is in 2002 door Wellspect HealthCare, in het leven geroepen als erkenning en waardering voor het werk en de inzet van continentieverpleegkundigen. 

Urologen en verpleegkundigen zijn gedurende het jaar in de gelegenheid gesteld om verpleegkundigen die werkzaam zijn in de continentiezorg voor te dragen als kandidaat voor de verkiezing. Uit deze genomineerden heeft een commissie onder leiding van dr. John Heesakkers, uroloog in het Radboudumc, één winnaar gekozen die tijdens het symposium bekendgemaakt werd. 

De winnaar van de verkiezing van continentieverpleegkundige van het jaar 2018 is geworden: 
Thessa Segeren-Boetzkes, werkzaam als UCS-verpleegkundige continentiezorg in het Amphia Ziekenhuis locatie Langendijk te Breda. 

Als voorzitter van de beroepsvereniging CV&V komt zij op voor een betere positie van de continentieverpleegkundigen en -verzorgenden. Als lid van de werkgroep Kwaliteit Continentie Hulpmiddelen (KCH) heeft zij zich ingezet voor nieuwe afspraken over goede en beschikbare hulpmiddelenzorg, waarbij de patiënt centraal staat.

ContinentieKennisNetwerk maakt gebruik van cookies.

Om de website van ContinentieKennisNetwerk goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.